SDP kiittää – Tästä se tulevaisuustyö vasta alkaa!

Lähde: SDP

Suurkiitos kaikille puolueemme ehdokkaita äänestäneille! Iso kiitos myös kaikille ehdokkaillemme ja vaalityössä mukana olleille.

”Jokainen SDP:n ehdokas ja heidän tukiryhmänsä ansaitsevat suuret kiitokset. Kiitos koko joukkueelle upeasta kampanjasta ja vaalityöstä! Olen ylpeä kampanjailmeestä, joka viestitti kykyä uudistaa ja uudistua sekä ohjelmatyöstä, joka loi vahvan pohjan käydä vaalitaistelua. Me teimme yhdessä positiivisen ja tulevaisuuteen katsovan kampanjan. Kaikkien puolesta – ei ketään vastaan.

Me voitimme vaalit. Edellisen kerran SDP on ollut eduskuntavaalien suurin puolue 20 vuotta sitten. Siis vuonna 1999. Edellisen kerran SDP on kasvattanut kannatustaan vuonna 2003. Vaalitulos on hyvin poikkeuksellinen eikä prosenttiluku ole se, mitä odotettiin, se pitää sanoa reilusti ääneen. Mutta Suomen puoluekenttä on muuttunut dramaattisesti ja näissä olosuhteissa SDP on ykkönen. Se on Suomen kansan tahto.

Kiitos onnitteluviesteistä ja terveisistä vaalivoiton jälkeen. Tästä se tulevaisuustyö vasta alkaa!

Tänään on muuten hyvä päivä liittyä SDP:hen ja tulla mukaan rakentamaan parempaa Suomea!”

Antti Rinne
SDP:n puheenjohtaja

Suositut kortit

SuomiAreena: Seuraatko SDP:n puoluepäivän ohjelmaa?
SDP:n lavaohjelma järjestetään Purje-lavalla Raatihuoneenpuistossa kello 11.30-12.30. Ohjelmaa voi seurata joko paikan päällä, MTV3 -kanavalla sekä www.mtv.fi -sivuilla.

Kello 11.30 astumme tulevaisuuslinjalle yhdessä perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanin, kansanedustaja Eveliina Heinäluoman ja puoluehallituksen jäsen Matias Mäkysen kanssa. Juontajana toimii Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi.

Kysymme ohjelmaan liittyen kysymyksiä Kansalaispaneelissa niiltä, jotka vastaavat tähän korttiin "seuraan".
Tervetuloa SDP:n Kansalaispaneeliin!
Mielipiteesi on meille tärkeä. Hienoa, että olet mukana! 🌹
Mikä on SDP:n Kansalaispaneeli?
SDP:n Kansalaispaneelissa pääset kertomaan mielipiteesi ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja saat tietoa sinua kiinnostavista aiheista. Luvassa on tiukkojen yhteiskunnallisten kysymysten lisäksi myös kevyempiä aiheita. SDP hyödyntää paneelin kautta saatuja tuloksia kantojensa muodostamisessa ja raportoi kyselyiden tulokset eteenpäin puoluejohdolle, työryhmille ja kansanedustajille. 

Kansalaispaneelissa kysymyksiin vastataan kysymyskorttien kautta.

Jotta voimme hyödyntää paneelin kautta saatuja tuloksia mahdollisimman hyvin, vastaathan seuraavien kysymyskorttien taustatietokysymyksiin.
Etunimi
Kirjoita alle etunimesi.
Sukunimi
Kirjoita alle sukunimesi.
Sähköpostiosoite
Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi.
Ikä
Valitse oma ikäryhmäsi.
Sukupuoli
Vaalipiiri
Valitse valikosta oma vaalipiirisi.